Cross kuglepen, Firmagaver, Receptionsgaver, Rosendahl, Gaveartikler, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Cross kuglepen, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Rosendahl, Stelton, Georg Jensen, Reklameartikler

Cross kuglepen: Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære Cross kuglepen fra Cross.

Cross kuglepen

En Cross kuglepen kan følge dig i årevis.  
 
Cross
Kuglepen i farven Charcoal. Ny smidig Cross kuglepen med design inspireret af golfsporten. Pennen måler kun 11 cm, og passer lige godt i skjortelommen som i dame tasken.

Cross
Blå rollerpen i serien Aventura. Cross Aventura er en ny model i Cross kuglepen familien. Rafineret profil kombineret med klassiske farver giver en flot helhed.

Cross
Brun kuglepen. Den nye Autocross Cross kuglepen er en unik pen med inspiration fra 1930-erne. En lille kort kuglepen med blødt læder rundt om pennekroppen. Behagelig at have i hånden og passer perfekt i håndtasken eller i lommen.

Cross
Rollerpen i versionen Basalt Black. ATX-modellen har flotte runde former med en nyskabende bredrundet holdbar clips. Stilren og moderne, men også et design, der vil holde ved mange år frem.
 
Cross
Cross kuglepen i farven Satin Chrome. Cross kuglepen har designet en ny mini pen med en flot drejet klips. Pennen er kun 113 mm og kan derfor nemt være i lommen eller tasken.

Cross
Cross kuglepen i 18 kt guld, Rolled Gold. Serien Townsend er topmodellen fra Cross. Cross kuglepen modellen udmærker sig gennem sin sofistikerede formgivning. Perfekt kombination mellem et smukt ydre design og den mest avancerede og moderne teknologi, man kan finde i en pen.
 
Cross
Gavesæt med kuglepen og pencil i 14 kt guld, Rolled Gold. Modellen Classic Century har symboliseret Cross traditionen af design og kvalitet i over 50 år. Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære Cross kuglepen fra Cross.

firmagaver
... Cross kuglepen ... Royal Gifts

Personalegaver
Personalegaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren.

Firmajulegaver
De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Kuglepenne
Kuglepen er et skriveredskab, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle. Denne er placeret for enden af en beholder i kuglepennens skaft. Når kuglepenne presses mod papir eller andet materiale sættes kuglen i rotation og ved

Mont blanc
Mont blanc er ikke blot navnet på Europas højeste bjerg på 4.810 meter. Det er også navnet på en af verdens mest eksklusive skriveredskaber.

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Reklameartikler
Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger reklameartikler ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE