Eva solo, Firmagaver, Receptionsgaver, Georg Jensen, Gaveartikler, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Eva solo, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Georg Jensen, Rosendahl, Cross kuglepen, Reklameartikler

Eva solo: Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Eva solo

Eva solo denmark har været en del af danskernes hverdag i mere end et halvt århundrede. Siden 1940´erne har vi specialiseret os i at udvikle og producere produkter af høj kvalitet.

Med udgangspunkt i omverdenens krav og ønsker har Eva solo denmark i samarbejde med nogle af landets dygtigste designere altid forsøgt at gå nye veje - at udfordre den traditionelle opfattelse, af hvad design er.

Med mere end 60 internationale designpriser og anerkendelser hører eva denmark til blandt Danmarks mest prisbelønnede firmaer.

Følg med... og bliv introduceret til tre mærker af international særklasse - skabt af førende designere.

Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.  Eva solo The one and only – Eva solo Det er de små ting, der gør den store forskel. Det er detaljerne, der gør ting smukke. Anvendelige. Eftertragtede. Sammen og hver for sig. Sådan er Eva solo – nyskabende, moderne produkter til individualisten. Produkter, der giver mulighed for at sætte sit helt personlige præg. Ikke bare på køkkenet – men på hele hjemmet. Så er Eva solo den eneste ene. For den som ved, at skønhed kommer indefra.

 
 
Pakkeløsning
VASE OG LYS. Pilegrene med lys i en vase - rød, hvid, grå eller sort – giver en hyggelig stemning. Indeholder: Eva solo vase og Sirius pilegrene med lys.
 
Eva solo
Eva solo 2 stk. Eva solo karklude. Eva solo karkluden er udformet, så den folder sig ud efter brug og tilmed holder sig stående mens den tørrer. Med sin overflade af mikrofiber og kerne af absorberende skum, er Eva solo karkluden et effektivt og hygienisk redskab. Findes i farverne: Sand, sort eller grå

Eva solo
2 stk Eva solo karklude i sand inkl. holder. Eva solo karkluen er udformet så den folder sig ud efter brug og tilmed holder sig stående mens den tørrer. Med sin overflade af mikrofiber og kerne af absorberende skum, er Eva solo karkluden et effektivt og hygienisk redskab. Den medfølgende holder er fremstillet i matpoleret rustfrit stål.

Eva solo
Når vinteren sætter ind har fuglene brug for føde. Eva solo foderkugle er et dekorativt element til din have skabt til oplevelser.

Pakkeløsning
SALAT. Server sommerens eller vinterens salat i denne lækre skål med et anderledes salatbestik. Indeholder: Eva solo 2,5 l. salatskål og salatbestik samt jomfru olivenolie og balsamico

Eva solo
Eva solo Thermo vandflaske med rød rem. &Aelig;gte thermoflaske i dobbelvægget rustffrit stål de tilmed kan vaskes op i vaskemaskinen. Skruelåget med rem skal dog vaskes i hånden. Rumindhold: 0,5 liter
 

firmagaver
... Eva solo ... Royal Gifts

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Firmajulegaver
De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Firmagaver
Formålet med firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.

Georg Jensen
Georg Arthur Jensen (31. august 1866 i Raadvad - 2. oktober 1935 i Hellerup) var en dansk sølvsmed og designer.

Cross
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære pen fra Cross.

Reklamegaver
Gode reklamegaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Personalegaver
Personalegaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE