Firmagaver, Firmagave, Receptionsgaver, Rosendahl, Gaveartikler, Penne, Fyldepenne, Reklameartikler
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Firmagaver, Skriveredskaber, Reklamegaver, Reklamegave, Rosendahl, Stelton, Georg Jensen, Kuglepenne

Firmagaver: Formålet med firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.

Firmagaver

Firmagaver er gaver, der gives fra virksomheden til en medarbejder, til en kunde eller til en anden samarbejdspartner - som en gestus.
Men der er langt fra Firmagaver,  til den perfekte firmagave:
 
Firmagaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren…
 
Skal dit firma bruge Firmagaver som f.eks. receptions-gave til kunde eller samarbejdspartner? Personalegave til en medarbejder, der skal have en fødselsdagsgave eller jubilæumsgave?
Skal dit firma bruge Firmagaver til en event, give aways eller strøartikler til en reklamekampagne, eller andre former for reklameartikler?
Uanset behovet, vil vi gerne byde ind med et forslag eller tilbud på noget konkret. Leder du efter noget der ikke vises her på siden, så tøv ikke med at kontakte Royal Gifts. Vi har gode leverandører som kan levere fantastiske Firmagaver.

Firmagaver er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.
 
Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge Firmagaver :
 
Motivation af medarbejdere!
-  Månedens medarbejdergave
-  Julegaven til medarbejderen
-  Salgskonkurrencer
-  Gaver til andre mærkedage; fødselsdage, jubilæum etc.
 
Fastholdelse af kunder!
-  Loyalitetsprogrammer
-  Bonusgaver
-  Kundegaver
-  I hvervekampagner

Royal Gifts har desuden Danmarks største program i eksklusive skriveredskaber, samt et stort program i reklameartikler, som vi får produceret primært i Fjernøsten til meget konkurrencedygtige priser.

Indkøb af Firmagaver, ikke verdens sværeste opgave, men man vil jo så gerne købe noget der er bare en lille smule usædvanligt og personligt. Uden at det skal blive for familiært naturligvis.
 
Firmagaver som er mindre upersonlige end dem du køber så mange andre steder er i høj kurs.
 
Gode Firmagaver kan være svære at købe og man ender ofte med at tage det første det bedste. Men næste gang du skal købe gaver til forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere eller andre i og omkring firmaet, skulle du virkelig overveje om ikke det var en god ide at rådføre dig med Royal Gifts.
 
Firmagaver bør fortolkes så bredt som muligt og bør omfatte alt af værdi, der gives eller modtages på baggrundaf en forretningsforbindelse, hvor modtageren ikke betaler den reelle markedsværdi. Firmagaver kan f.eks.omfatte produkter, måltider, tjenesteydelser, billetter til underholdning, golfbetaling, rejser (hvor omkostningerneer betalt), rabatter (der ikke gælder generelt), eller kunstgenstande.
 
Formålet med Firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af Firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.
 
Egnede Firmagaver: Generelt bør enhver medarbejder overveje omhyggeligt, om det vil være passende at acceptere Firmagaver, og hvordan modtagelsen af en sådan vil fremstå. Firmagavens værdi og beskaffenhed bør stå i et rimeligt forhold til de omstændigheder, hvorunder gaven gives eller modtages.
 
Firmagaver bør stemme overens med almindelig anerkendt praksis og sædvane og ikke krænke den anden part.
Giverens eller modtagerens position bør svare til gavens værdi. Modtagerne af Firmagaver bør overveje giverens motiver samt hvordan andre, både uden for samt internt i firmaet, vil opfatte gaven. I almindelighed vil det være passende at modtage sjældne måltider samt billetter til sportsbegivenheder og underholdningsarrangementer, som en samarbejdspartner giver og som vært-samarbejdspartneren deltager i.
 

 

firmagaver
... Firmagaver ... Royal Gifts

Georg Jensen
Georg Arthur Jensen (31. august 1866 i Raadvad - 2. oktober 1935 i Hellerup) var en dansk sølvsmed og designer.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Reklameartikler
Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger reklameartikler ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.

Kuglepenne
Kuglepen er et skriveredskab, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle. Denne er placeret for enden af en beholder i kuglepennens skaft. Når kuglepenne presses mod papir eller andet materiale sættes kuglen i rotation og ved

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Personalegaver
Personalegaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren.

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE