Firmajulegaver, Firmagaver, Personalegaver, Georg Jensen, Eva solo, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Firmajulegaver, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Georg Jensen, Rosendahl, Cross kuglepen, Reklameartikler

Firmajulegaver: De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Firmajulegaver

Firmajulegaver er populære. Især hos de ansatte – hvis de da får glæde af dem. Trenden er nemlig at virksomhederne i større grad dropper Firmajulegaver og i stedet vælger at bruge pengene på humanitære formål. Der bliver ofret hundredvis af millioner kroner på Firmajulegaver i Danmark hvert år. Men en del af de ansatte, der modtager gaverne, ville egentlig helst være fri. Og det forstår man godt, når man ser, hvad Firmajulegaver kan indeholde.

Grundidéen er fin nok, men hvorfor skal opretholdelse af virksomhedernes brede humanitære profil gå ud over deres vigtigste aktiv – medarbejderne?

Nu tænker du sikkert at langt de fleste medarbejdere gladeligt afstår fra årets Firmajulegaver, hvis pengene i stedet går til et godt formål. Men ifølge en landsdækkende tv kanal, så vil kun 10% foretrække at årets firmajulegave går til velgørenhed. Reelt er tallet sikkert markant mindre, fordi folk ganske sikkert vælger sig selv først når det kommer til stykket.

Det betyder ikke nødvendigvis at medarbejderne er usolidariske, men snarere at den enkelte medarbejder, som har knoklet hele året, vil føle sig en smule skuffet hvis årets Firmajulegaver i stedet går til et lille barn i Afrika. Så kan man naturligvis diskutere om 2 flasker rødvin, et net appelsiner og en marcipangris er et skulderklap eller en stille hån. Med lad nu det ligge.

Medarbejderne bliver gladere – og derfor mere effektive – når de får fornuftige Firmajulegaver.
 
Rengøring vinder frem som Firmajulegaver.

Ved at give serviceydelser i Firmajulegaver forærer virksomhederne reelt deres ansatte tid, og det er populært. Medarbejderne gider ikke længere have vin i Firmajulegaver. Vin kan de selv købe.

Mange lønmodtagere i danske virksomheder kan se frem til at få en hovedrengøring i Firmajulegaver af arbejdsgiveren. De traditionelle Firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning. På den måde forærer virksomhederne reelt deres ansatte tid frem for egentlige ting, som medarbejderne selv kan købe.

- For 20 år siden syntes folk, at det var en stor ting at få en flaske vin af arbejdsgiveren i julegave, men i dag kan og vil de fleste gerne købe deres vin selv. Serviceydelser til hjemmet er derimod populære som Firmajulegaver, og virker ofte også mere personlige og opfindsomme.
 

firmagaver
... Firmajulegaver ... Royal Gifts

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Firmagaver
Formålet med firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.

Kuglepenne
Kuglepen er et skriveredskab, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle. Denne er placeret for enden af en beholder i kuglepennens skaft. Når kuglepenne presses mod papir eller andet materiale sættes kuglen i rotation og ved

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Georg Jensen
Georg Arthur Jensen (31. august 1866 i Raadvad - 2. oktober 1935 i Hellerup) var en dansk sølvsmed og designer.

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Reklameartikler
Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger reklameartikler ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.

Cross kuglepen
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære Cross kuglepen fra Cross.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Personalegaver
Personalegaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren.

Cross
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære pen fra Cross.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE