Fyldepenne, Firmagaver, Receptionsgaver, Rosendahl, Gaveartikler, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Fyldepenne, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Rosendahl, Stelton, Georg Jensen, Reklameartikler

Fyldepenne: Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Fyldepenne

Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen. I dag er Fyldepennens plads som skriveredskab ved at blive overtaget af moderne kuglepenne, især engangskuglepenne har gjort Fyldepennen mindre almindelig.

Hvis du ser dig omkring i din omgangskreds, møder du det ene ny og smarte tekniske vidunder efter det andet. En ny mobiltelefon der har farvedisplay - palmen der kan mailes fra eller den nyeste fladskærm. Men en ting er helt sikkert -det er bare et spørgsmål om kort tid før det er erstattet af en endnu smartere model, og du vil ikke længere skille dig ud fra dine kolleger eller venner. Verden bliver hurtigere og mere junkagtig for hver eneste nye smarte dims der kommer - dermed ikke sagt at man ikke skal følge med den nye teknik - men måske var det lidt sjovt at skille sig lidt ud fra mængden ved at have noget de andre ikke har! Og det kunne være flotte Fyldepenne der gjorde dig anderledes!

Mennesker har skrevet i tusindvis af år, malet på vægge, ridset i sten og endelig brugt blæk og en fjer til at skrive deres tanker ned på papir. Fyldepenne er en af de mest brugbare opfindelser der nogensinde er gjort - det er en milepæl i historien, da den begyndte med opfindelsen at skrive.

Idéen bag Fyldepenne er egentlig ganske enkel - at holde blækken inden i pennen i stedet for at skulle dyppe i blækken hele tiden. Den første gang man er stødt på en tekst omhandlende Fyldepenne går helt tilbage til en arabisk tekst fra år 969.

En af de første Fyldepenne der nogensinde blev rigtig produceret var den franske Bion model tilbage i 1702. Problemet med at opfinde en god fyldepen viste sig dog at være at få reservoiret til at holde på blækken og ikke dryppe. Scheffer hed manden der fandt ud af at lave en model der ikke lækkede blæk første gang. Siden da har man lavet utallige opfindelser fra John Parkers genopfyllelige pen i 1832 til Lewis Watermans pen fra 1884 der var den første "sikre" pen. En sikker pen betød dengang en pen der ikke ville svine dine hænder og skjorte til!

De gyldne år med Fyldepenne blev markeret ved introduktionen af den første kuglepen, opfundet af Lazlo Biro i 1945. Her havde man opfundet en pen der var ren, billig, let at bruge og som ikke konstant skulle genopfyldes. Denne nye opfindelse var et meget populært alternativ men følelsen og klassen det er at skrive med en fyldepen blev bevaret. Fyldepennen begyndte langsomt at blive en luksusvare, som samlere og velhavere begyndte at vise interesse for.

Denne popularitet er ikke svær at forstå hvis man har skrevet med en lækker fyldepen - de lækre materialer og unikke stil gør disse Fyldepenne til et statussymbol. Når du har besluttet dig for at udskifte din kuglepen med Fyldepenne, vil du opdage at der findes et utal af forskellige mærker, farver og materialer. Det første sted du bør besøge er en penneforretning, som bla. kan findes på Strøget i København. Det er min klare holdning at du dog ikke bør skifte over til en fyldepen med mindre du vil investere mellem 1.000 - 2.000 i en pen. Mere om dette senere.

At finde de rette Fyldepenne er et spørgsmål om følelse og hvordan du godt kan lidt at en pen ligger i hånden. Er du ikke helt sikker på hvilken stil du godt kan lide, vil det hjælpe dig at prøve forskellige i hånden, da Fyldepenne fås meget tykke såvel som feminint tynde. Selv kan jeg godt lide en mellemstørrelse - den må ikke være for spinkel så den ligner en pen du hår lånt af din kæreste, og bliver den for tyk kan den godt blive for anstrengende at skrive meget med - men det kommer igen an på hvordan din hånd er bygget. De tykke penne kan dog virke mere blærede og unikke - dem ser man ikke mange rende rundt med!

Men det er ikke bare pennens skaft der varierer i tykkelse. Der er også forkskellige tykkelser i pennens skrivehoved, der kan variere fra meget fin til fede kalligrafi lignende tykkelser. Vælg igen en fin mellemtykkelse til de første Fyldepenne, da kalligrafipennen er svær at få en flot resultat med når man ikke er meget øvet.

En anden ting man skal se på er måden Fyldepenne fyldes op på. Nogle fyldes op med plastik patroner, mens andre laves med opfyldning fra et blækhus. I min verden er der ingen tvivl - det eneste rigtige er selv at fylde Fyldepenne op - det er det rigtige. At sætte en plastikpatron i pennen giver ikke samme æstetiske oplevelse og personlige forhold til sin pen. Når man selv fylder sin pen op med blæk foregår det på følgende måde: Blækket køber man separat i et lille blækhus (en glasdåse fyldt med blæk) hvor man så dypper pennens hoved ned og skruer på den øverste del af pennen eller pumper på en lille pumpe, alt efter hvilken pen det er. Når pennen løber tør gentager du dette. En af fordelene ved dette system er blandt andet at skulle du ikke bruge pennen en uges tid og hovedet tørrer let ind, kan du blot skrue lidt blæk ud, og den vil fortsætte upåklageligt.

Det eneste problem der er ved Fyldepenne man selv fylder blæk på er, at det kan være problematisk at rejse med dem - Fyldepenne bør tømmes for blæk hvis du skal have den med ombord på et fly, da presset kan få selv de fineste penne til at lække.

Når det kommer til blækken er det endnu engang tid til at tage en beslutning. Hvilken farve blæk passer til din personlighed? Glem alle de popsmarte farver der fås, som rød, grøn og gul.
 Prøv dig frem og find ud af hvilken farve der passer til dit temperament.

firmagaver
... Fyldepenne ... Royal Gifts

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Mont blanc
Mont blanc er ikke blot navnet på Europas højeste bjerg på 4.810 meter. Det er også navnet på en af verdens mest eksklusive skriveredskaber.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Firmagaver
Formålet med firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Kuglepenne
Kuglepen er et skriveredskab, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle. Denne er placeret for enden af en beholder i kuglepennens skaft. Når kuglepenne presses mod papir eller andet materiale sættes kuglen i rotation og ved

Georg Jensen
Georg Arthur Jensen (31. august 1866 i Raadvad - 2. oktober 1935 i Hellerup) var en dansk sølvsmed og designer.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Firmajulegaver
De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Cross kuglepen
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære Cross kuglepen fra Cross.

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE