Georg Jensen, Firmagaver, Receptionsgaver, Rosendahl, Gaveartikler, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Georg Jensen, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Rosendahl, Stelton, Cross kuglepen, Reklameartikler

Georg Jensen: Georg Arthur Jensen (31. august 1866 i Raadvad - 2. oktober 1935 i Hellerup) var en dansk sølvsmed og designer.

Georg Jensen

Georg Arthur Jensen (31. august 1866 i Raadvad - 2. oktober 1935 i Hellerup) var en dansk sølvsmed og designer.
 

Firmaet Georg Jensen blev grundlagt i 1904. I dag har Georg Jensen mere end 100 butikker i 13 lande. Oprindeligt var det en sølvsmed med produktion af eksklusive korpus sølvarbejder og smyker. I dag strækker sortimentet sig over smykker, ure, bestik og stål design til kontor og bolig. Georg Jensen er kendt verden over for sit elegante skandinaviske design, og er kendt som et af Danmarks mest anerkendte varemærker.


 Biografi
Som 14-årig begyndte Georg Jensen at arbejde som sølvsmed, og hans vision var at blive en stor skulptør. I 1892 blev han færdiguddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi som billedhugger og lavede de følgende år skulpturudstillinger forskellige steder i København.

I 1898 begyndte han at arbejde hos Bing & Grøndahl, og i 1900 udstillede han i Rom og Firenze samt på Verdensudstillingen i Paris.

 Efter mange kunstneriske eksperimenter åbnede han i 1904 en sølvsmedje i Bredgade 36, butikken blev en kæmpesucces, og i 1912 åbnede den første Georg Jensen-butik i København. I 1914 åbnede den første filial, i Berlin. Selvom det gik lidt ned ad bakke under 1. verdenskrig, fik Georg Jensen et stort comeback efter krigen, og der åbnedes butikker i Stockholm, Paris og London.

I 1923 vandt Georg Jensen designpriser i Barcelona, Rio de Janeiro og Bruxelles, og året efter åbnede den første Georg Jensen-butik i New York.

I 1926 flyttede Georg Jensen tilbage til København som en globalt anerkendt designer og levede et mere fredeligt liv. Han designede bl.a. nye produkter til sine egne butikker indtil sin død i 1935.

Georg Jensen er begravet på Hellerup Kirkegård.

Georg Jensen har i løbet af 2003 ændret forhandlerpolitik således at det kun er de bedste forretninger, der forhandler Georg Jensens unikke smykker og ure. Ud af 450 forhandlere er der således nu kun 130 tilbage.

Hvor ellers finder du så mange forskellige kvalitetsprodukter i et design, der på én gang er både tidløst og moderigtigt?

En del af Georg Jensens store sortiment føres på lager, og meget kan skaffes hjem.

firmagaver
... Georg Jensen ... Royal Gifts

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Kuglepenne
Kuglepen er et skriveredskab, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle. Denne er placeret for enden af en beholder i kuglepennens skaft. Når kuglepenne presses mod papir eller andet materiale sættes kuglen i rotation og ved

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Reklameartikler
Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger reklameartikler ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.

Personalegaver
Personalegaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren.

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Firmagaver
Formålet med firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE