Mont blanc, Firmagaver, Receptionsgaver, Rosendahl, Gaveartikler, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Mont blanc, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Rosendahl, Stelton, Georg Jensen, Reklameartikler

Mont blanc: Mont blanc er ikke blot navnet på Europas højeste bjerg på 4.810 meter. Det er også navnet på en af verdens mest eksklusive skriveredskaber.

Mont blanc

For den "almindelige" samler er Mont blanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Mont blanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908. Selv om man ud fra navnet skulle tro virksomheden lå ved de franske alper, er produktet altså tysk. Mont blanc pennen Meisterstück blev lanceret i 1924 og fra 1930 blev pennene graveret med det traditionelle tal 4810, der står for højden af Mont blanc.

Mont blanc er ikke blot navnet på Europas højeste bjerg på 4.810 meter. Det er også navnet på en af verdens mest eksklusive skriveredskaber.

 Der findes andre dyre skriveredskaber, men næppe nogen med så meget prestige i navnet. En Mont blanc fyldepen er for mange det ypperste indenfor fyldepenne. Den slags penne, statsoverhovederunderskriver traktater og fredserklæringer med. Eller pennen, som direktøren bruger til at sætte sit kontrafej på den guldrandede kontrakt inklusive aktieoptionen.

Selskabet blev oprindeligt stiftet under navnet Simplo Filler Pen Company af de tre partnere Claus-Johannes Voss, Alfred Nehemias og August Eberstein. I 1910 besluttede man at ændre navnet til Mont blanc. Navneskiftet skulle signalere visionen om at skabe den højeste kvalitet ligesom bjerget Mont blanc var det højeste i Europa. Samtidig fik fyldepennene tilføjet det hvide stjernelogo, der symboliserer bjergets sneklædte tinder.

Siden grundlæggelsen i 1906 er Mont blanc vokset til 280 butikker og mere end 9000 udsalgssteder i 70 lande. Mont blanc er mere end blot fyldepenne, således har man i de seneste år udvidet produktionen til også at omfatte smykker, briller, lædervarer og ure af høj kvalitet. I 1996 lancerede man således Meisterstück juvelserien for herrer, blandt andet med ekslusive manchetknapper. Året efter gik man ind i produktionen af kvalitetsure.

I perioden efter 2. verdenskrig måtte fabrikken genopbygges, og i en overgangsperiode fremstillede man rent faktisk Mont blanc fyldepenne i Danmark.

Skriveredskaberne, som er grundstenen i Mont blanc, produceres i mange varianter, fra rustfrit stål over sølv og guld til diamantbesatte og ekstremt dyre penne, skabt med personligt præg til den specifikke ejer. Ja, intet er umuligt for den som har penge. Heller ikke at eje en pen som koster nogle hundrede tusinde eller mere. I 1983 kom en Mont blanc Meisterstück 149 i guld i Guiness Book of records som verdens dyreste pen. Det er næppe en pen man glemmer ret mange gange til møder rundt om i byen.

Mindre kan heldigvis også gøre det, hvis man har drømmen om at eje en ægte Mont blanc fyldepen. En pen fra Platinum Line serienmodel Classique kan erhverves fra et par tusinde. Egentlig rørende billigt for at eje en ægte klassiker.

firmagaver
... Mont blanc ... Royal Gifts

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Georg Jensen
Georg Arthur Jensen (31. august 1866 i Raadvad - 2. oktober 1935 i Hellerup) var en dansk sølvsmed og designer.

Kuglepenne
Kuglepen er et skriveredskab, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle. Denne er placeret for enden af en beholder i kuglepennens skaft. Når kuglepenne presses mod papir eller andet materiale sættes kuglen i rotation og ved

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Cross kuglepen
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære Cross kuglepen fra Cross.

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Reklameartikler
Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger reklameartikler ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Firmajulegaver
De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE