Receptionsgaver, Firmagaver, Personalegaver, Georg Jensen, Eva solo, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Receptionsgaver, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Georg Jensen, Rosendahl, Cross kuglepen, Reklameartikler

Receptionsgaver: Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Receptionsgaver

Gode Receptionsgaver fungerer som et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.  Receptionsgaver kan være alle typer reklamegaver fra kuglepenne med tryk over slik, t-shirts, Receptionsgaver, fødselsdagsgaver, udstillingselementer, konference-gaver til avancerede kampagneelementer som fx USB Memory Key.
 
Kvaliteten af Receptionsgaver er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier. Desuden skal Receptionsgaver passe til det budskab man ønsker at kommunikere og kunne bruges af modtageren. På den måde kommunikerer Receptionsgaver optimalt og huskes af modtageren - og pengene er godt givet ud.
 
 
Spred glæde - og budskaber med Receptionsgaver.
Receptionsgaver er ofte strøgaver med logotryk eller gravering. Men gode Receptionsgaver kan være meget andet end éngangslightere med logo. Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger Receptionsgaver ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.  
 
Royal Gifts har Receptionsgaver og strøgaver til mange forskellige formål.
Receptionsgaver kan hjælpe dig med at præsenterer dit firma på en flot og spændende måde. Der findes alverdens reklamegaver til forskellige lejligheder.
 
Det første du skal gøre er at finde ud af hvad Receptionsgaver skal bruges til. Skal det være en Jubilæumsgaven til en forretningsforbindelse, en julegave til kunder og medarbejdere eller give-aways til messestanden. Dette vil naturligvis have indflydelse på gavens form og pris. Derefter skal man overveje hvilke typer Receptionsgaver man er ude efter, skal det være noget nyt og anderledes, eller skal det være en gave der kan få modtageren tættere på en given handling. Hvis du for eksempel gerne vil have modtageren til at besøge din hjemmeside, kan Receptionsgaver der er relateret til en computer være en god løsning.
 
 
 
 

firmagaver
... Receptionsgaver ... Royal Gifts

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Firmajulegaver
De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Firmagaver
Formålet med firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Cross
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære pen fra Cross.

Reklamegaver
Gode reklamegaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Cross kuglepen
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære Cross kuglepen fra Cross.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Personalegaver
Personalegaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE