Reklamegave, Firmagaver, Receptionsgaver, Rosendahl, Gaveartikler, Penne, Fyldepenne, Reklameartikler
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Reklamegave, Skriveredskaber, Firmagave, Reklamegaver, Rosendahl, Stelton, Georg Jensen, Kuglepenne

Reklamegave: Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

Reklamegave

En god Reklamegave er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website. En god Reklamegave kan være alle typer gaver fra kuglepenne med tryk over slik, t-shirts, receptionsgaver, fødselsdagsgaver, udstillingselementer, konference-gaver til avancerede kampagneelementer som fx USB Memory Key.
 
Kvaliteten af en Reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier. Desuden skal en Reklamegave passe til det budskab man ønsker at kommunikere og kunne bruges af modtageren. På den måde kommunikerer en Reklamegave optimalt og huskes af modtageren - og pengene er godt givet ud.
 
 
Spred glæde - og budskaber med en Reklamegave.
Reklamegaver er ofte strøgaver med logotryk eller gravering. Men en god Reklamegave kan være meget andet end éngangslightere med logo. Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger en Reklamegave ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.  
 
Royal Gifts har Reklamegave og strøgaver til mange forskellige formål.

En Reklamegave kan hjælpe dig med at præsenterer dit firma på en flot og spændende måde. Der findes alverdens Reklamegaver til forskellige lejligheder.
Det første du skal gøre er at finde ud af hvad firmaets Reklamegave skal bruges til. Skal det være en Jubilæumsgaven til en forretningsforbindelse, en julegave til kunder og medarbejdere eller give-aways til messestanden. Dette vil naturligvis have indflydelse på gavens form og pris. Derefter skal man overveje hvilken type Reklamegave man er ude efter, skal det være noget nyt og anderledes, eller skal det være en Reklamegave der kan få modtageren tættere på en given handling. Hvis du for eksempel gerne vil have modtageren af en Reklamegave til at besøge din hjemmeside, kan gaver der er relateret til en computer være en oplagt gave. En Reklamegave kan i dette tilfælde være kan være en computermåtte eller en mus.
 
Royal Gifts forhandler Reklamegave, bl.a. Philippi Lucy pen i magnetisk base, 81 kr. .

firmagaver
... Reklamegave ... Royal Gifts

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Fyldepenne
Fyldepenne et skriveredskab, som skriver med blæk der fyldes ind i et kammer i pennen, deraf kommer ordet fyldepen.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Kuglepenne
Kuglepen er et skriveredskab, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle. Denne er placeret for enden af en beholder i kuglepennens skaft. Når kuglepenne presses mod papir eller andet materiale sættes kuglen i rotation og ved

Firmajulegaver
De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Reklameartikler
Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger reklameartikler ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.

Personalegaver
Personalegaver skal helst indeholde et strejf af giveren og samtidig blive værdsat og husket af modtageren.

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Rosendahl
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Firmagaver
Formålet med firmagaver er at skabe og bibeholde et godt og værdifuldt forhold til firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser, og udvekslingen af firmagaver er normal og passende inden for rimelige grænser.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE