Rosendahl, Firmagaver, Receptionsgaver, Georg Jensen, Gaveartikler, Skriveredskaber, Penne, Reklamegave
 MENU FIRMAGAVER SKRIVEREDSKABER REKLAMEARTIKLER

KONCEPT

TEMAER
   FYLDEPENNE
   ROLLERPENNE
   KUGLEPENNE
   PENCILS
   GAVESÆT
   URE
   ACCESSORIES
   REKLAME PENNE

PRISGRUPPER
   UNDER KR. 200
   KR. 200 - 400
   KR. 400 - 600
   KR. 600 - 800
   KR. 800 - 1000
   OVER KR. 1000

VAREMÆRKER

KONTAKT
   KONTAKT ROYAL GIFTS
   REKVIRER TILBUD
   NYHEDSBREV

HANDELSBETINGELSER

LISTE
   VIS PRODUKTLISTE
   AFGIV BESTILLING
Rosendahl, Kuglepenne, Firmagave, Reklamegaver, Georg Jensen, Stelton, Cross kuglepen, Reklameartikler

Rosendahl: Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design.

Rosendahl

 
Royal Gifts er forhandler af adskillige Rosendahl produkter, bl.a. forårskrukker, vinglas, te-æg, lyslygter, cd- holder, abe, fanebærer, vaser, ure, salt og pebersæt samt grillsæt.
 
Rosendahl er et af Danmarks mest dynamiske og indflydelsesrige mærker indenfor dansk brugskunst og design. Alle artiklerne er designet af fremtrædende danske designere, og produktionen sker også i Danmark.

Rosendahl A/S er en dansk virksomhed, som producerer og distribuerer kunstindustrielle produkter og gaveartikler af høj kvalitet. Firmaet stiller høje krav til formgivning, funktionalitet og markedsføring af de produkter, der udvikles.

Selskabet blev grundlagt i 1984 af Erik Rosendahl. I løbet af en kort årrække er det lykkedes at etablere en omfattende og efterspurgt designkollektion, der har gjort Rosendahl A/S kendt og respekteret som et af de mest dynamiske og indflydelsesrige mærker inden for dansk brugskunst og design.

Rosendahl har været den primære drivkraft i opbygningen af et helt nyt marked og er i dag stilskabende inden for gavesektoren med produkter i glas, rustfrit stål og kunststof, hvoraf flere er blevet folkeeje i kraft af kvalitet og praktisk funktion.

Langt den overvejende del af Rosendahl produktionen finder sted inden for landets grænser, og der er tale om både dansk design og dansk arbejde.
 
Royal Gifts er forhandler af adskillige Rosendahl produkter, bl.a. forårskrukker, vinglas, te-æg, lyslygter, vaser, ure, salt og pebersæt samt grillsæt.

firmagaver
... Rosendahl ... Royal Gifts

Eva solo
Eva solo er mærker der alle forener funktionalitet med design og høj kvalitet - med fornemmelse for det enkelte menneske, der skal bruge det.

Penne
Kugle penne er skriveredskaber, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Receptionsgaver
Gode receptionsgaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Cross
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære pen fra Cross.

Firmagave
En firmagave er den perfekte løsning, hvis du som virksomhedsleder, salgschef eller personaleansvarlig, gerne vil forære dine medarbejdere og kunder en god og personlig gave.

Reklameartikler
Hvis du skal profilere dig i dine kunders bevidsthed, er det vigtigt, at du vælger reklameartikler ud fra originalitet, anvendelighed og kvalitet.

Reklamegaver
Gode reklamegaver er et medie, hvormed man kan få sit kampagnebudskab ud eller promovere fx sit website.

Skriveredskaber
Skriveredskaber kan være blyanter eller kuglepenne, der overfører blækpasta til f.eks. papir ved hjælp af en lille kugle.

Gaveartikler
Gaveartikler er en overførsel af penge eller ting uden at man kræver noget til gengæld.

Mont blanc
Mont blanc er ikke blot navnet på Europas højeste bjerg på 4.810 meter. Det er også navnet på en af verdens mest eksklusive skriveredskaber.

Cross kuglepen
Med det karakteristiske Cross design og signatur på den øverste del af den kugleformede pen, er Classic Century fortsat den mest populære Cross kuglepen fra Cross.

Firmajulegaver
De traditionelle firmajulegaver som vin, kaffe, chokolade og isenkram bliver i mange virksomheder afløst af gavekort til serviceydelser som rengøring og vinduespudsning.

Stelton
Stelton blev grundlagt i 1960 med det formål at sælge produkter i rustfrit stål, så som serveringsfade, salatskåle m.m.

Montblanc
For den "almindelige" samler er montblanc et mærke man hverken kan eller vil komme uden om. Montblanc firmaet blev etableret i Hamburg, Tyskland i 1908.

Reklamegave
Kvaliteten af en reklamegave er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier.

MONTBLANC   CROSS   PARKER   WATERMAN   ROTRING   SCHEAFFER   ST DUPONT   CARAN DACHE   PENATIA   PORSCHE   ZIPPO   FILOFAX   PRODIR   PAPER-MATE